Værktøjer til synkronisering af FTP'er

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  FTP'er (File Transfer Protocols) er protokoller, der tillader brugere at overføre filer fra en kilde til en anden, generelt mellem et klientsystem (computer) og en server. Dette gøres normalt via en TCP / IP (Transmission Control Protocol / Internet Protocol) Internet Protocol-suite. FTP-synkroniseringsværktøjer giver brugerne mulighed for at automatisere denne proces. Alle disse programmer kræver et gebyr, men de leveres også med versionsprogrammer (gratis på prøveversion).

SynchronEX

Dette værktøj er kompatibelt med lokale stier (en fil eller et katalognavn), UNC ( Universal Naming Convention), FTP, FTPS (Secure Transfer Transfer Protocol), SFTP (Secure File Transfer Protocol), SSH2 (Secure Shell), DAV (distribueret redigering og versionering) og HTTP (HyperText Transfer Protocol). Programmet giver brugerne mulighed for at sikkerhedskopiere filer via lokale og netværksmæssige stier. Brugere kan automatisere denne proces ved at bruge opsætningsguiden. Andre funktioner omfatter søgning og finde værktøjer til standardfiler, tomme mapper og filer med samme navn. SynchronEX leveres også med Python programmeringssprog og en batch-grænseflade (brugergrænseflade). Programmet leveres også med en GUI (grafisk brugergrænseflade), som giver brugerne mulighed for at køre programmer ved hjælp af billeder og tekst i modsætning til kun koder.

BatchSync Secure FTPS / SFTP

BatchSync Secure FTPS / SFTP giver brugerne mulighed for at komme tilbage op fjernbetjenede servere og synkroniser filer. Filer overføres over sikre protokoller, som vil kryptere oplysningerne og hjælpe med databeskyttelse. Dette program giver brugerne mulighed for at oprette sikkerhedskopier til bestemte tidspunkter af dagen, så de ikke behøver at køre sikkerhedskopier manuelt. Programmet meddeler også brugere, når der er opstået en sikkerhedskopi. BatchSync Secure FTPS / SFTP synkroniserer kun filer, der er enten nye eller som er blevet manipuleret. Andre funktioner omfatter evnen til at få vist synkroniseringsopgaver, før de køres og for at redigere synkroniseringsopgaver. Det skaber også en log af synkroniseringsopgaver. Dette værktøj er kompatibelt med Windows 95, 93, XP, 2000, ME og NT 4.x.

InstantSync Secure FTPS / SFTP

Dette værktøj leveres med en GUI, som giver brugerne mulighed for hurtigt at få adgang til installations- og guidenfunktioner . Det gør det muligt for brugerne at eksternt sikkerhedskopiere filer og mapper med deres skrivebord. InstantSync Secure FTPS / SFTP sikkerhedskopierer filer ved hjælp af en sikker SSH-protokol, og den krypterer alle data før overførsel. Andre funktioner omfatter evnen til at redigere og slette synkroniseringsopgaver. Det vil oprette en logfil af filer, der er blevet synkroniseret. Programmet forsøger også automatisk at oprette forbindelse til FTP-serveren, hvis noget går galt. Det genoptages også efter en afbrydelse. InstantSync Secure FTPS / SFTP sikkerhedskopierer kun ændrede eller nye filer. Værktøjet er kompatibelt med Windows 2000, Vista, Server, XP og 7.