Bluetooth USB Dongle instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afinstaller enhver eksisterende version af Widcomm Bluetooth-software på din pc. Klik på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Tilføj / fjern programmer' og søg efter 'Widcomm Bluetooth Software' på listen over installerede programmer. Hvis det findes, skal du vælge det og klikke på 'Fjern program.'

2.

Installer Bluetooth-softwaren, der følger med adapteren. Indsæt software cd'en i dit dvd / cd-rom-drev. Hvis din pc har 'Auto-Run' aktiveret, starter installationen automatisk inden for få sekunder. Ellers klik på 'Denne computer', klik på DVD / CD-ROM-drevet og find filen 'Setup.exe.' Dobbeltklik på det for at starte installationen. Vinduet 'InstallShield Wizard' åbnes, og softwaren vil kontrollere dit operativsystem.

3.

Klik på 'Installer driver' på næste skærmbillede. Hvis vinduet 'Driver Signature Notice' vises, skal du klikke på 'OK'.

4.

Slut adapteren til en USB-port på din computer, når vinduet 'Bluetooth-enhed ikke findes 'vises, og klik på' OK '. Klik på 'Udfør' for at afslutte guiden, og genstart derefter dit system. Et lille Bluetooth-ikon vil være i systembakken. Desuden kan ikonet 'My Bluetooth Places' vises på dit skrivebord.

5.

Højreklik på et af ikonerne, og vælg 'Bluetooth Setup Wizard' for at konfigurere Bluetooth på dit system og til at forbinde enheder.

En Bluetooth-dongle er en USB-adapter, der tillader desktop- eller bærbare pc'er uden indbygget Bluetooth-teknologi at oprette forbindelse til andre Bluetooth-aktiverede enheder. Bluetooth-software er installeret til understøttelse af adapteren. Bluetooth er trådløs tilslutningsteknologi, der giver en rækkevidde på omkring 30 fod eller 10 meter. Med Bluetooth kan du overføre filer eller fotos mellem enheder, bruge en trådløs printer eller et headset eller få adgang til et netværk.