Fordele ved billeddeling

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Deling af fotografier, tegninger, malerier og andre typer af billeder med venner og familie har længe været en fælles og jovial tidsfordriv. Med fremkomsten af ​​online-netværk kan folk nu dele deres billeder med resten af ​​verden lettere end nogensinde. Som turistwebstedets hjemmeside Start Out London noter, findes der nu en overflod af online billeddelingsplatforme. Mens universiteter og andre organisationer driver nogle af disse platforme, er andre --- som Flickr og Photobucket --- blevet uafhængige mærker.

Memories

Billeddeling, selv når den udføres via posten eller personligt, er en god metode til at give permanente repræsentationer af minder. For eksempel kan deling af fotografier af en dag på stranden eller en anden lejlighed med venner, der var der, give dem mulighed for at hænge videre til minderne om sådanne lejligheder stærkere. Derudover giver billeddeling dig mulighed for at dele bestemte øjeblikke med venner og familie, der bor langt væk, som f.eks. At dele et barns fingerfingerprojekt med en bedsteforælder på den anden side af landet.

Komfort

Deling af billeder med geografisk fjernt slægtninge krævede, at du skulle betale for konvolutter og porto. Hvis dine billeder var fotografier, skulle du også dække omkostningerne ved at udvikle hver af de billeder, du ønskede at sende. I dag er online billeddeling platforme giver dig mulighed for simpelthen at uploade digitale billeder direkte fra digitale kameraer, lagermedier eller computerharddiske til en startside eller profil, hvor du kan administrere dem. Billedstyringsfunktioner omfatter at organisere billeder i forskellige kategorier og bestemme hvilke billeder du vil lægge op til visning. Som pressemeddelelsessiden hjemmeside PRLog bemærker, udover at uploade billeder, giver de fleste billeddelingsplatforme dig også mulighed for at uploade billeder og sende beskeder til andre membes ers på netværket.

Omkostninger

Nemmelsen af ​​online billeddeling kommer til en lav pris. I mange tilfælde bliver der medlem af et billeddelingsnetværk gratis. Således behøver du kun en computer og en internetforbindelse for at komme i gang. Hvis du planlægger at dele malerier, skitser og andre ikke-digitale medier, kan en scanner imidlertid også vise sig en værdifuld investering, da det giver dig mulighed for at konvertere disse typer medier til uploadbare filer.

Artist Showcase

Ifølge udgangspunkt i London giver et online billeddeling websted et ideelt sted for amatør og up-and-coming kunstnere til at vise deres arbejde. Billeddeling tillader kunstnere til at vinde anerkendelse for deres evner uden at skulle oprette et galleri eller satse på et show. Messaging evne til online delingsplatforme betyder, at medlemmer af netværket kan kommentere bestemte fotografier eller malerier og indsende vurderinger.