Hvad er forskellen mellem Internet Modem Router Ranges N, G, B, A?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Routere

Routere er angivet med en række tal og bogstaver. Tallene svarer til virksomhedens produktlinjer, og bogstaverne svarer til generation af teknologien. A- og B-routere er blandt de ældste routere, mens G og N er nyere og har bedre rækkevidde og hastighed, idet N-routere er lige nyere og mere avancerede end G-routere.Området for en router refererer til den afstand, som en enhed kan være fra routeren og stadig kan få et trådløst internet Hastigheden er, hvor hurtigt websider og applikationer vil blive belastet, mens du er forbundet til internettet via routeren.Alle routere opererer i 2,4 GHz frekvensen interval

N Routers

Disse er for tiden de nyeste routere på markedet i september 2010. De har en rækkevidde på 250 fod indendørs og 600 meter udendørs, selv om disse områder kan forstærkes med antenner. De kan nå en smule hastighed på op til 600 megabit per sekund, langt overstiger ældre routere.N-generations routere er generelt de routere, der bruges til at levere Wi-Fi-service til universitetscampuser, kontorbygninger og andre store områder. N-generations routere tilbyder mere pålidelige og stabile forbindelser end tidligere modeller, der ofte vil falde deres signal, hvilket får internetforbindelsen til at mislykkes.Dual-band serien N-serien routere opererer ofte i både 2,4 GHz og 5 GHz området. Disse routere er dem, der bruges til at dække store og udendørs områder.

G-routere

Disse routere har en rækkevidde på omkring 150 fod indendørs og 300 meter udendørs. Den maksimale bithastighedshastighed for en G-serie router er 128 megabits per sekund. Disse er generelt stadig betragtes som det bedste valg for mindre kontorer og større boliger, fordi de er lidt ældre og derfor lidt billigere, men stadig fungerer godt i deres rækkevidde . De har en mere stabil forbindelse end tidligere generations routere.

A og B Routere

Disse er de ældste routere til rådighed. Tilbuddet er mindre end 50 fod indendørs og 75 fod udendørs. De tilbyder en stabil forbindelse, hvis du holder dig tæt på routeren, men har en tendens til at få stadig mere uensartet signalstyrke, når du bevæger dig længere væk. Fordi de nu er de billigste routere på markedet, er de stadig populære hos folk, der har brug for trådløst internet i små lejligheder eller søger at forbinde flere computere i tæt rækkevidde til en router. Trådløse routere og modemer giver dig mulighed for at forbinde flere enheder til internettet uden at skulle fysisk forbinde dem med ledninger. Det betyder at du kan betjene flere computere, bærbare computere eller andre enheder med en router.