Liste over nye proxy-servere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Proxyservere opererer i to forskellige tilstande. Den ene er et websted, hvor brugeren indtaster en adresse for at besøge. Den anden er konfigureret i din netværksprogrammets opsætning og kanaliserer automatisk al trafik fra det pågældende program. Webbaserede proxyer er også kendt som GCI-proxyer. De proxyer, der er konfigureret i din browsers konfiguration, hedder HTTP-proxyer. Der er variationer på disse - SOCKS proxies og HTTPS proxies.

CGI Proxies

Proxyservere er ikke angivet i søgemaskinens resultater, fordi de ændrer deres adresser for at undgå registrering. Derfor er listetjenester den eneste måde at lokalisere dem på En CGI-proxy giver dig mulighed for at surfe på internettet via sit websted. Du kan skifte til en anden proxy ved at gå til et andet proxy-websted. For lister over nye proxyservere skal du gå til PublicProxyServers.com, Proxy.org og ROSInstrument.com. websteder opdaterer deres fortegnelser regelmæssigt.

HTTP Proxies

Lister over HTTP Proxies er vigtige at finde, fordi disse kan bruges sammen med en proxy switcher. En switcher ændrer proxyen registreret i din browser, når en given tid p eriod passerer. ROSInstrument.com, Xroxy.com og FreeProxyLists.com har jævnligt opdaterede lister over HTTP proxies.

SOCKS Proxies

SOCKS er en variant af HTTP proxies. Det bruger en lidt anden protokol. Du vil se dem omtalt som 'SOCKS4' eller 'SOCKS5'. Samair.com opdaterer sin liste over SOCKS proxyer hvert 15. minut. SocksList.com opdateres konstant. Xroxy.com tillader søgende at filtrere resultaterne til SOCKS4 eller SOCKS5.

HTTPS Proxies

HTTPS proxies tilføjede sikkerhed. Disse bruger sikkerhedsstandarden Secure Socket Layer. Samair.ru, Xroxy.com og ROSInstrument.com tilbyder friske HTTPS proxy lister.