Sådan afspilles rigtige mediefiler i Macintosh

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn siden Real download for RealPlayer SP til Mac, og klik på knappen, der siger 'Free Download.' Et diskbillede downloades i mappen Downloads.

2.

Dobbeltklik på 'RealPlayerSP.dmg' diskbilledfilen, som derefter vises til Macintosh Finder som om det var en separat harddisk eller tommelfingerdrev. (Bemærk: På nogle Mac'er kan din browser automatisk gøre dette trin for dig, når du er færdig med at downloade det.) Lad diskbilledet verificere og hent filen igen, hvis din Mac siger, at filen er ufuldstændig eller beskadiget.

3.

Træk ikonerne til RealPlayer og RealPlayer Converter fra Finder-vinduet til RealPlayer-diskbilledet til, hvor du vil gemme disse programmer, som automatisk skal åbnes i Finder. Hvis du ønsker at sætte dem i din programmappe, skal du blot trække dem til det medfølgende programnavn-alias i samme vindue.

4.

Skub ud RealPlayer-diskens lydstyrke ved at klikke på Eject knappen ved siden af ​​dens indtastning i et hvilket som helst Finder-vindues sidebjælke. Du kan også flytte filen RealPlayerSP.dmg fra mappen Downloads til papirkurven.

5.

Dobbeltklik på den rigtige mediefil, du vil afspille, eller klik på link, du ønsker at streame i en webbrowser. RealPlayer skal automatisk starte og afspille filen. Hvis det ikke gør det, skal du dobbeltklikke på ikonet RealPlayer for at starte det og følge trinene i installationsinstruktionerne for at sikre, at RealPlayer bruges til dine Real Media-filer, og gentag derefter dette trin.

Real Media er et format til streaming eller download af lyd og video fra internettet. Dette var et dominerende format for mediestreaming i 1990'erne, da formatet blev introduceret, men er siden i vid udstrækning erstattet med MP3 og MP4, Flash media og Quicktime formater. Real giver Real Player-softwaren som freeware til Mac-brugere, der ønsker at lytte til eller se Real Media-formaterede filer.