Sådan beskytter du Yahoo Messenger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer de specifikke kontakter, du ikke vil snakke med, på din ignoreringsliste. En mulighed du har til at beskytte din Yahoo Messenger er at placere uønskede kontakter på din ignorere liste. Klik på fanen Fortrolighed og derefter ignoreringslisten i 'Indstillinger'. I oversigtslisten skal du tilføje personer ved at indtaste deres id'er.

2.

Indstil dine indstillinger for at ignorere personer, der ikke er på din kontaktliste. En anden måde at tilføje beskyttelse til Yahoo Messenger er at ændre dine personlige oplysninger, så du ikke tillader nogen, der ikke er på din kontaktliste, at kontakte dig. For at gøre dette skal du åbne 'Indstillinger', klikke på fanen Beskyttelse af personlige oplysninger og derefter ignorere listen og derefter vælge indstillingen for at ignorere alle, der ikke er på din messenger liste.

3.

Slet uønskede kontakter fra din messenger liste. En tredje mulighed, der vil tilføje beskyttelse til Messenger, er at slette uønskede kontakter. For at slette en kontakt skal du højreklikke på den i din messenger liste og klikke på 'Slet'. Et vindue vises for at bekræfte din sletning, klik på 'Ja'.

På grund af mængden af ​​mennesker, der forsøger at manipulere andre på internettet i dag, er det vigtigt at holde dine email- og messaging-konti beskyttet mod potentielle rovdyr. Disse mennesker kan omfatte spammere eller nogen der forsøger at chikanere eller få oplysninger fra dig. Uanset årsagen er der få trin, du kan tage for at beskytte din Yahoo Messenger-konto fra uønskede besøgende. Det gør din messaging oplevelse meget mere tilfredsstillende og mindre stressende.