Sådan låser du op for en Netgear DG834GT

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en papirclips eller pen til at trykke på den røde reset-knap på bagsiden af ​​routeren. Hold denne knap i ca. fem sekunder for at sikre, at standardindstillingerne gendannes. Dette vil låse op router og nulstille administratoradgangskoden.

2.

Klik på Windows 'Start' -knappen, og klik derefter på 'Internet Explorer' for at åbne din webbrowser. Du vil bruge browseren til at få adgang til routerens konsol.

3.

Naviger til routerens konsol ved at skrive '192.168.1.1' i browserens adresselinje og klik derefter på 'Gå'. På rutens loginskærm skal du skrive 'admin' til brugernavnet og 'adgangskoden' for adgangskoden. Disse er standardværdierne programmeret i routeren. Hovedstartvinduet vises i din webbrowser, og du kan nu omkonfigurere Netgear router indstillingerne til dine særlige behov.

Din Netgear-router kommer med en standard administratoradgangskode. Når du har ændret adgangskoden, skal du huske denne værdi for at få adgang til routeren. Hvis du glemmer adgangskoden, bliver du spærret, og du skal nulstille enheden. Nulstilling af routeren overskriver din konfiguration med fabriksindstillingerne, men det er den eneste måde at få adgang til, hvis du er låst ud af routeren.