Sådan laver du en internetant antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen mod ridser. Stå den tomme kaffekande på avisen. Mål 3 tommer op fra bunden af ​​dåsen. Bor et hul gennem kanens side ved 3-tommers mærket med den bærbare boremaskine.

2.

Opvarm loddejernet i tre minutter. Påfør en dråbe lodde til en ende af kobbertråden. Lad loddet afkøles i et øjeblik.

3.

Indsæt enden af ​​kobbertråden, der har loddet på den, i midterhullet foran på N-adapteren. Placer spidsen af ​​loddejernet mod siden af ​​kobbertråden i 10 sekunder, inden du fjerner den. Lad loddet i slutningen af ​​kobbertråden, som nu er klæbet inde i N-adapterens hul, afkøles i et minut.

4.

Skub den frie ende af kobberet træk gennem hullet i dåsen, indtil N-adapteren er flush med siderne. Påfør lyddæmpning på hver side af N-adapteren for at klæbe den på dåsen. Lad loddet køle i to minutter.

5.

Tilslut Pigtail N-kabelets N-adapterstik til tilslutningen på N-adapteren.

6.

Bring den internetantænne, du har overført til den enhed, der bruger Wi-Fi-kortet, for eksempel en bærbar computer. Fjern antennestikket fra Wi-Fi-kortet.

7.

Slut den frie ende af Pigtail N-kablet til Wi-Fi-kortet. Indsæt Wi-Fi-kortet i det trådløse slot på siden af ​​den bærbare computer. Drej den åbne ende af dåsen i retning af Wi-Fi-senderen.

En internetant antenne eller Wi-Fi som det er mere almindeligt kaldet, er designet til at fokusere trådløse signaler. Signalerne sendes derefter til det trådløse kort, antennen er tilsluttet for at kunne sende og modtage transmissionen korrekt. Lav en internetant antenne, der vil fungere såvel som enhver købt i en computer butik. Nogle dele fra en elektronik butik vil være nødvendige, sammen med nogle forsyninger fra en købmand og nogle husholdningsværktøjer.