Sådan mærker du et Cat6 Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slip et stykke tape omkring 4 til 5 inches langt.

2.

Skriv computerens IP-adresse, som Ethernet-kablet vil forbinde til på båndet. Sørg for, at den passer fint på den ene halvdel af båndet. Skriv de samme oplysninger på den anden halvdel.

3.

Sæt båndet rundt om Ethernet-ledningen, så oplysningerne er læselige på begge sider, og således at ingen klæbrig del af båndet er udsat for. Fastgør båndet tæt på den ende af kablet, der skal tilsluttes din netværksenhed. Dette gør det nemt at identificere de IP-adresser, som hvert kabel svarer til.

4.

Slut Ethernet-kablet til netværksens router eller skifte og til den tilhørende computer.

Kabelstyring er afgørende for at kunne administrere et netværk. uorganiseret kabelføring mangler skalerbarhed og bliver et ledelsesmergerværdigt, da netværket vokser. Omhyggeligt at organisere dine netværkssegmenter reducerer den tid, du bruger, og isolerer et problem og gør det nemt at udvide dit netværk. Derudover vil det gøre det muligt for nye systemadministratorer at orientere sig hurtigt og lære netværksstrukturen. Et af nøgleelementerne i implementeringen af ​​netværksorganisationen er at fysisk mærke dine kabler. Du behøver ikke have adgang til en netværksenhed for at henvise til grundlæggende oplysninger.