Sådan opbygges et RJ45-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål CAT-5-kablet til den længde, du har brug for. Skær det med den rigtige længde med wire cutter værktøjet.

2.

Strip 1/2 tommer af CAT-5 kabelens ydre plastmuffe og afskærmning med wire cutter Vær forsigtig med ikke at beskadige de indre ledninger. Gør dette for begge ender af kablet.Fjern alt eksponeret ikke-trådmateriale. Dette vil ofte være en kerne af støtte fibre eller en ikke-ledende plastik.

3.

Arranger de otte farvede ledninger på hver ende af ledningen i henhold til den type kabel, du laver. fire par af hver farve. Hvert par vil have en farvet wire og en hvid tråd med samme farvede stripe.Et normalt Ethernet-kabel vil have brug for de farver, der er bestilt på begge enderne af kablet, fra venstre mod højre: hvid / orange, orange, hvid / grøn, blå, hvid / blå, grøn, hvid / brun og brun.Et overkabel skal have en ende, der skal bestilles som ovenfor, og den anden ende skal være hvid / grøn, grøn, hvid / orange, blå, hvid / blå, orange, hvid / brun og d brun.

Arranger de små ledninger i et fladt spred og indsæt dem i den åbne ende af RJ-45-stikkene, så de glider helt ind. Begge RJ-45-stik skal holdes med klipset væk fra dig. CAT-5 skal indsættes så højt, at kabels ydermuffe lige kommer ind i stikket. Dette beskytter de små interne ledninger.

5.

Indsæt en monteret RJ- 45-stik i RJ-45 crimper værktøjet og klem værktøjet håndteret fast for at sikre kablet. Gør dette i begge ender for at afslutte Ethernet-kablet.

Tips og advarsler

  • RJ-45-kabler kan have en maksimal længde på 100 meter.
  • Ved at opbygge dine egne RJ-45 Ethernet-kabler kan du klippe dem til den nøjagtige længde, som din specifikke netværksapplikation har brug for. Dette kan spare penge, hvis du har brug for et stort antal kabler ved at lade dig købe i bulk. Ethernet-kabler er bygget fra CAT-5-snoet-pair-kabel og to RJ-45-stik. De kan konfigureres som et straight-through-kabel til tilslutning af en computer til et hub eller som et overgangskabel for at forbinde to computere direkte.