Sådan synkroniseres Outlook med Yahoo-kontakter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilføj en ny e-mail-konto i Outlook. Åbn værktøjsmenuen i Outlook, og klik på 'Email Accounts'. Klik derefter på 'Tilføj en ny e-mail-konto' og klik på 'Næste'. Klik derefter på 'POP3' og klik på 'Næste'.

2.

Indtast dine brugeroplysninger for denne nye e-mail-konto. Outlook vil spørge, hvordan du vil have dit navn vist for andre mennesker og hvilken ny e-mail-adresse du vil tilføje. Indtast din Yahoo! e-mail-adresse i dette felt.

3.

Indtast serverinformationen. Outlook vil have brug for Yahoo! serverinformation for at kommunikere med din Yahoo! konto. Indtast de korrekte oplysninger for den indgående mailserver (POP3) og den udgående mailserver (SMTP) i serverinformationsboksen. I ressourcesektionen i denne artikel er der et link til en liste over indgående og udgående postserverkoder.

4.

Indtast din Yahoo! login oplysninger. For at sikre at du er den rigtige bruger af Yahoo! konto, du forsøger at synkronisere, vil Outlook bede dig om at indtaste din Yahoo! login og adgangskode oplysninger. Indtast din login og adgangskode oplysninger, så Outlook kan verificere kontoen. Når kontoen er blevet bekræftet, synkroniseres Outlook med Yahoo!

Mange mennesker bruger i dag flere emailadresser, messaging-systemer og endda computere til at holde styr på deres daglige aktiviteter og kommunikere med andre. Hvis du er et af disse personer, kan det være nyttigt at synkronisere dine kontakter mellem de forskellige e-mail-systemer, du bruger. Synkroniserer Outlook med din Yahoo! kontakter tager kun nogle få nemme trin og vil gøre din daglige rutine meget lettere.