Sådan tilslutter du en pc til en anden pcs internet Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Kontrolpanel' fra menuen 'Start' på computeren, hvis internetforbindelse du vil dele.

2.

Åbn 'Netværk og Internet' og derefter 'Netværk og delingscenter'. Bemærk, hvilken netværksadapter der er tilsluttet internettet; det skal være angivet under afsnittet 'Se dine aktive netværk' på højre side af vinduet.

3.

Klik på linket 'Skift adapterindstillinger' i panelet på venstre side af vinduet, og højreklik derefter på netværksadapteren, der er tilsluttet internettet, og vælg 'Properties' i menuen.

4.

Gå til 'Deling 'fan og check' Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse. 'Klik på' OK 'for at gemme dine indstillinger.

5.

Gå tilbage til hovedmenuen Kontrollpanelvindue og skriv 'Bluetooth' i søgefeltet øverst i højre hjørne af vinduet. Klik på linket 'Skift Bluetooth-indstillinger'.

6.

Kontroller ' Tillad Bluetooth-enheder at finde denne computer 'og' Tillad Bluetooth-enheder at oprette forbindelse til denne computer. 'Klik på' OK 'for at anvende disse indstillinger.

7.

Åbn' Enheder og printere 'fra' Start 'menuen på den anden computer og klik på' Tilføj en enhed '-knappen. Windows søger efter og lister enheder til som den kan forbinde.

Vælg den computer, hvis internetforbindelse du deler fra listen, og klik på 'Næste'.

9.

p>

Indtast sikkerhedspas nøglen genereret af en computer i vinduet til opsætningsopsætning på den anden computer. Dine pc'er skal nu konfigureres til at dele en internetforbindelse via Bluetooth.

Windows 7 har en internetforbindelse deling mulighed du kan aktivere for at dele det med andre computere netværk til det. Denne funktion fungerer også via Bluetooth-forbindelser. Trådløse Bluetooth-forbindelser er forholdsvis langsomme i forhold til traditionelle trådløse netværk, men hvis du ikke har et trådløst netværk i dit hjem og kører kabler mellem dine computere, er det ikke en mulighed, du kan dele en internetforbindelse mellem to pc'er via en Bluetooth forbindelse.