Sådan tilsluttes en bærbar pc til et pc-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af en bærbar til et kablet netværk.

1.

Find en RJ-45-port enten på netværkets router, et vægpanel eller et hub.

2.

Slut den ene ende af CAT5-kablet til en RJ-45-port på den bærbare computer.

3.

Vent cirka 30 sekunder derefter åbne en internetbrowser og begynde at surfe på internettet efter ønske.

4.

Hvis den lokale netværksforbindelse ikke tillader adgang til andre tilgængelige pc'er eller oplagring, skal du kontrollere, om den bærbare computer har samme arbejdsgruppens navn som de andre ressourcer. For at gøre dette klikker du på 'Start', derefter 'Indstillinger' og derefter 'Netværksforbindelser', så kig på venstre side af vinduet under 'Quick Start' og venstre-klik på 'Min computer.' Klik på 'Egenskaber' under 'Denne computer', og klik derefter på 'Computernavn' og 'Skift' -knappen.

5.

Kontrollér for at se hvis arbejdsgruppens navn er korrekt. Hvis det ikke er tilfældet, skriv det korrekte navn og klik på knappen 'OK'. Ellers skal du klikke på knappen 'Annuller' og afslutte processen.

Tilslutning til en ledning mindre netværk.

1.

Højreklik på ikonet for trådløst netværk (det ligner en stationær pc med tre halvcirkelbuer på venstre side) i nederste højre

2.

Klik på 'Vis trådløse netværk' i det vindue, der åbnes.

3.

p> Find netværksnavnet, der matcher SSID'en.

4.

Klik på netværksnavnet, der matcher SSID'en, og skriv WPA- eller WEP-kodeordet og klik på 'Connect'.

5.

Vent cirka 30 sekunder, og åbn en internetbrowser for at begynde at surfe på internettet som ønsket.

6. Den lokale netværksforbindelse tillader ikke adgang til andre tilgængelige pc'er eller lagring. Kontroller, om den bærbare computer har samme arbejdsgruppens navn som de andre ressourcer. For at gøre dette klikker du på 'Start', derefter 'Indstillinger' og derefter 'Netværksforbindelser'. Se på venstre side af vinduet under 'Quick Start' og venstre-klik på 'Denne computer.' Klik på 'Egenskaber' under 'Denne computer', og klik derefter på 'Computernavn' og 'Skift' -knappen.

7.

Kontrollér for at se, om arbejdsgruppens navn er korrekt. Hvis det ikke er tilfældet, skriv det korrekte navn og klik på 'OK' knappen. Ellers skal du klikke på knappen 'Annuller' og afslutte processen.

Et lokalnetværk (LAN) er et computernetværk, der almindeligvis anvendes i hjem, kontorer, skoler eller lufthavne. LAN'er tilvejebringer typisk høje dataoverførselshastigheder over et relativt lille fysisk område på et privat vedligeholdt sæt kommunikationsledninger eller trådløse noder. En pc-betegnelse for et netværk betyder, at det er et Windows-baseret operativsystem versus Apple eller Linux-operativsystemer. Tilslutning af en bærbar pc til et pc-LAN er en af ​​de nemmere opgaver på et eksisterende netværk.