Hvad er årsagen til langsom DSL?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Mange faktorer i en normal DSL-linje påvirker den hastighed, du kommer ud af den. Mesteparten af ​​tiden repræsenterer den annoncerede hastighed på den kontrakt, du underskriver hos din tjenesteudbyder, virkelig den hastighed, du ville få i ideelle forhold, men det garanterer ikke, at du vil få denne hastighed. Det afhænger ikke kun af dine computerindstillinger og din router, men din afstand fra internetudbyderens switch, der også påvirker hastigheden.

MTU-indstillinger

Din computer angiver en MTU-værdi (Minimum Transfer Unit) for din forbindelse, som normalt er indstillet til en værdi mellem 1400 og 1500. Din DSL-linje kan lide af en høj MTU, der får det til at sende voluminøse pakker, som tager længere tid at behandle end mindre informationssprækker, hvis du har ændret din MTU til en værdi over 1500. Hvis Du ændrede slet ikke værdien, prøv 1400 for en værdi. Se det første link i Ressourcer for at få flere oplysninger om, hvordan du ændrer din MTU-værdi.

Router

Din router kan simpelthen blive gammel og stoppe med at arbejde som det skal. Næsten døde routere begynder at overføre ved meget lave hastigheder. Hvis du har en router tre år gammel eller endda ældre, bør du virkelig overveje at få en ny og højere præstationsrouter. Hvis din tjenesteudbyder gav dig den router, du bruger, beder de høfligt at sende dig en ny. Dødende routere kan ikke behandle oplysninger så hurtigt som når de var nye på grund af visse slid i deres kredsløb, der forhindrer det i at udarbejde oplysningerne for afgang fra din computer korrekt. Du kan også mærke din router dør, hvis din computer begynder at bruge en masse af netværksstakken, mens pakker venter på at blive sendt.

Afstand fra internetudbyder

DSL bliver meget kræsne, når der tales om afstand fra telekommunikation skift din tjenesteudbyder installerer DSL gennem. Jo længere væk du sidder fra en DSL-switch, jo langsommere hastigheder får du. Så vidt en kilometer fra kontakten begynder du at mærke et betydeligt fald i hastigheden, der kan påvirke dine daglige internetopgaver. Nogle gange har du brug for specielt udstyr til at forstærke signaler fra din computer nok til næppe at nå kontakten, hvilket gør dine hastigheder ekstremt træg.