Sådan Email Hosting Providers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Check med den hostingudbyder, der bruges til dit websted, for at se, om det også tilbyder en e-mail-tjeneste. GoDaddy og BlueHost er to af de mest populære hostingudbydere, der også leverer email hosting til websites.

2.

Kontroller lagerplads, spamfiltrering og downloadhastigheden. En god e-mail-udbyder vil have flere gigabyte lagerplads, et effektivt spamfilter med en helt separat spammappe, der kan kontrolleres for din bekvemmelighed og et download tempo, der kan tillade dig at tjekke mail fra andre adresser via e-mail-udbyderen s e-mail-downloader. Gmail anses for at være en af ​​de bedste e-mail-udbydere, da det giver dig mulighed for at oprette en række e-mailadresser til din hjemmeside såvel som adskilt fra det.

3. < / p>

Overvej faktorer, herunder størrelsen på dit websted og din virksomhed, hvor ofte du vil bruge din e-mail-udbyder, og om det er omkostningseffektivt at betale for en stor udbyder, der sker direkte via din internetudbyder eller Brug en separat og gratis tjeneste som Gmail. Hvis du planlægger at udvide din virksomhed betydeligt eller holde den inden for et lille udvalg af mennesker, er det måske ikke omkostningseffektivt eller værd at betale et ekstra årligt gebyr for at få en e-mail-udbyder service tilsat på din hosting gebyrer.

At vælge en e-mail-udbyder kan være en overvældende opgave, da der er så mange muligheder til rådighed. En e-mail-udbyder gør det muligt for dig som webstedsejer at have en e-mail, der repræsenterer dit websted og kan kontrolleres og håndteres gennem din webhosting provider. Der er mange store internetfirmaer, der har e-mail-udbydere, og nyere teknologier og ændringer gør det muligt for webstedsejere at bruge forskellige forskellige virksomheder bortset fra deres egen hostingfirma for at finde den bedste e-mail-udbyder for dem.