Sådan bruges netværk ved hjælp af Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn menuen 'Start' og gå til 'Enheder og printere', og klik derefter på linket 'Skift Bluetooth-indstillinger'.

2.

Marker feltet 'Tillad Bluetooth-enheder til at finde denne computer' i afsnittet 'Discovery' på fanen 'Options'. Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer. Gentag denne proces på den anden Bluetooth-computer eller computere, du vil netværk.

3.

Åbn 'Enheder og printere' fra menuen 'Start' og klik på 'Tilføj en enhed 'knappen. Windows søger efter trådløse enheder, som den kan oprette forbindelse til, og bør angive de andre Bluetooth-aktiverede computere, som du vil have netværk.

4.

Vælg den computer, du vil netværk med, og klik 'Næste.' En af computererne vil generere en sikkerhedsadgangskode; indtast koden i vinduet til opsætningsopsætning på den anden computer og klik på 'OK' for at afslutte opsætningen af ​​Bluetooth-linket. Gentag denne proces for hver anden computer, du vil føje til netværket.

Den trådløse Bluetooth-protokol fungerer ved meget høje hastigheder, hvilket gør det muligt hurtigt at overføre store mængder data mellem Bluetooth-enheder. Du kan netværk Bluetooth-kompatible computere til at udnytte disse høje hastigheder. Begge computere skal konfigureres korrekt, før de forbinder, og de kan ikke være mere end 30 meter væk fra hinanden, eller linket må ikke.