Sådan deaktiveres en Bluetooth PAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Enheder og printere' fra 'Start' -menuen på netværkets s 'master' -computer.

2.

Højreklik på en computer, der er forbundet til hovedcomputeren via Bluetooth PAN og vælg 'Fjern enhed.' Bekræft kommandoen, når du bliver spurgt, om du vil slette forbindelsesprofilen for den pågældende Bluetooth-link.

3

Gentag trin 1 og 2 for hver computer, der er sluttet til netværkets hovedcomputer.

Tips og advarsler

  • Alternativt , kan du deaktivere alle Bluetooth-forbindelser til en computer i kontrolpanelet 'Bluetooth-indstillinger'. Skriv 'Bluetooth' i søgefeltet i vinduet 'Kontrolpanel', klik på 'Skift Bluetooth-indstillinger', og fjern markeringen 'Tillad Bluetooth-enheder at oprette forbindelse til denne computer.'
  • Bluetooth PAN'er (Personal Area Networks) giver computere og andre Bluetooth-enheder mulighed for at danne et netværk, når de er inden for rækkevidde af hinanden. Afhængigt af, hvordan din computer eller anden Bluetooth-enhed er konfigureret, kan dette netværk automatisk blive dannet, når enhederne ligger inden for hinanden. Deaktivering af en Bluetooth PAN kan medvirke til at udvide batteriets levetid og forhindre enheder, som du ikke vil oprette forbindelse til, når du får adgang til din computer.