Sådan laver du en Wi-Fi-antenneforstærker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Åbn toppen af ​​kornkassen. Fjern posen af ​​korn fra kassen. Placer kornæsken med forsiden opad på avisen.

2.

Klip forsiden af ​​kornkassen med saks. Læg udskåret rektangel foran dig på bordet. Kassér resten af ​​kornkassen ordentligt.

3.

Sæt strimler af aluminiumsfolie rundt om rektanglet, indtil den ene side er helt dækket. Glat aluminiumsfolien på rektanglet med fingrene.

4.

Drej rektanglet over. Påfør strimler af cellofan tape på aluminiumsfolien, hvor den møder pap. Vend rektanglet over. Afskær eventuelt overskydende aluminiumsfolie fra kantene af rektanglet med saks. Kassér afskåret aluminiumsfolie korrekt.

5.

Mål 1 tommer ind fra hver side af rektanglet. Punch et hul gennem rektanglet med saks på 1-tommers mærket.

6.

Skub den ene ende af snoren gennem hullet i venstre side. Bind en knude i enden af ​​strengen, så den ikke kommer ud af hullet. Tryk den anden ende af snoren gennem hullet i højre side.

7.

Træk på snoren for at tvinge rektanglet til at bøje sig til en parabolisk U-form. Slip enden af ​​strengen, så strengen forbliver stram.

8. Puk et hul gennem midten af ​​rektanglet, som nu er en parabolisk reflektor med saksen.

/p>

9.

Sæt den trådløse routers antenne i hullet, så den er indenfor den parabolske reflektor, med foliesiden vendt ind.

< h4> Tips og advarsler

  • Dobbeltlags aluminiumsfolie kan være lettere at manipulere på pap.
  • Antennen på en trådløs router er ansvarlig for både at sende og modtage Wi-Fi-signaler. Forbedre routerens antenneevne ved at tilføje en parabolisk reflektor for at øge signalet. Processen kræver ikke noget specielt elektronisk udstyr, signalbooster bruger almindelige husholdningsartikler. Den parabolske reflektor hjælper med at koncentrere Wi-Fi-signalerne, at routeren s antenne sende og modtage.