Sådan opretter du Apple Express-basestationen Som en trådløs Ethernet-bro

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer softwareprogrammet Apple AirPort Utility fra AirPort Express installationsskiven.

2.

Slut AirPort Express til en stikkontakt og tilslut den til din computer ved hjælp af Ethernet-kablet.

3.

Start AirPort Utility-softwaren. Det finder alle AirPort-trådløse produkter inden for rækkevidde. Klik på AirPort Express-ikonet.

4.

Giv AirPort Express et navn og (eventuelt) adgangskode, når du bliver bedt om det. Når du er færdig, klik på 'Fortsæt'.

5.

Vælg 'Tilmeld dig et trådløst netværk' og klik på 'Fortsæt.'

6.

Vælg dit trådløse netværk fra listen. Afhængigt af din placering kan der kun være en eller mange netværk. Klik på 'Fortsæt'.

7.

Vælg 'Udvid dit eksisterende netværk' og klik på 'Fortsæt.'

8.

På den endelige skærm vil du se et resumé af de trin, du har taget hidtil. Hvis du er tilfreds, skal du klikke på 'Opdater'. AirPort Express genstartes. Når det er færdigt, vil din AirPort Express blive oprettet som en Ethernet-bro, der udvider området for dit Wi-Fi-netværk.

Tips og advarsler

  • Selv om indstilling af en adgangskode er valgfri, er det en god ide at indstille en til ekstra sikkerhed mod ondsindede angreb og fra freeloaders ved hjælp af din trådløse forbindelse for at få fri adgang til internettet.
  • Du kan bruge Apples AirPort Express trådløse netværksenhed både som en trådløs basestation og som en Ethernet-bro. Du kan nemt konfigurere den som en Ethernet-bro ved hjælp af AirPort Utility-programmet, der udvider rækkevidden af ​​dit eksisterende trådløse netværk. både Mac OS X og Windows-versioner af AirPort-værktøj, så du kan konfigurere AirPort Express som en trådløs Ethernet-bro på enten et pc-baseret eller Apple-baseret Wi-Fi-netværk.