Sådan opretter du en Bluetooth Pan

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Kontrolpanel' fra menuen 'Start' på 'master' -computeren og skriv 'Bluetooth' i søgefeltet øverst til højre i vinduet Klik på 'Skift Bluetooth-indstillinger.'

Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Tillad Bluetooth-enheder at finde denne computer' og klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

3.

Åbn 'Enheder og printere' fra 'Start' -menuen på den anden computer, du vil netværk, og klik på knappen 'Tilføj en enhed'. Denne computer søger efter og lister enheder, der er tilgængelige for at oprette forbindelse til.

4.

Vælg 'master' -computeren fra de viste enheder og klik på 'Næste'. En af computererne genererer en sikkerhedsadgangskode. Indtast denne nøgle i vinduet til opsætningsopsætning på den anden computer. Gentag denne proces for at forbinde andre computere til 'master' -computeren.

Tips og advarsler

  • Deaktiver 'Tillad Bluetooth-enheder til at finde denne computer' efter at du har tilføjet alle computere til PAN'en.
  • Et Bluetooth PAN - personligt netværk - er en gruppe enheder, der er tilsluttet hinanden via Bluetooth. Bluetooth trådløse netværk er ikke så hurtigt som traditionelle trådløse netværk og har meget kortere rækkevidde, men deres lave strømforbrug og fleksibilitet gør dem nyttige til at forbinde mobile enheder som smartphones og bærbare computere, når trådløs infrastruktur ikke er tilgængelig. Hvis du planlægger at oprette forbindelse mere end to computere via Bluetooth, er det bedst at bruge en computer som 'master' og forbinde de andre til denne computer.