Sådan opsættes en computer for at få adgang til server 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 7 'Start' Orb. Klik på 'Computer' for at åbne et Explorer-vindue. Alle lokalt installerede og kortlagte netværksdrev vises.

2.

Klik på 'Kort netværksdrev' øverst i vinduet. Dette åbner et guidenvindue, hvor du får besked om den delte mappe i Server 2003 eller harddiskoplysninger.

3.

Vælg et drevbogstav i rullemenuen. Klik på 'Gennemse' knappen i 'Mappe' sektionen. Dobbeltklik på Windows 2003-servernavnet, og dobbeltklik derefter på en af ​​de delte ressourcer for at vælge netværksbanen.

4.

Kontroller 'Opret forbindelse ved logon.' Dette genkorterer drevet hver gang du starter Windows. Klik på 'Udfør' for at oprette forbindelse til serveren. Guidenvinduet lukkes, og du vender tilbage til Explorer-vinduet.

5.

Dobbeltklik på det nyligt kortlagte drev. Dette åbner aktien på Windows 2003-computeren og bekræfter, at du har en forbindelse.

Windows Server 2003-operativsystemet giver dig en central computer, der styrer netværksressourcer. For at en bruger skal kunne få adgang til serverens information, kræves et kortlagt netværksdrev. Et kortlagt netværksdrev forbinder til en delt mappe i Windows 2003 og opretter en genvej på din Windows 7-computer. Du åbner denne genvej ligesom en lokalt installeret harddisk drev. Windows har en guide til at guide dig igennem processen.