Sådan ses alle registreringsdatabasenøgler på en ekstern computerforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet Windows Start og skriv 'regedit' i tekstboksen 'Søg programmer'. Tryk på 'Enter' for at åbne registreringseditoren. De viste værdier er de på den lokale computer. For at få vist fjerncomputerenes registreringsværdier, skal du oprette forbindelse til den.

2.

Klik på 'Registrering' øverst i registreringsdatabasen, og klik derefter på 'Vælg computer'. dialogboksen åbnes. Indtast navnet på den fjerncomputer, du vil styre, i tekstfeltet. Klik på 'OK'.

3.

Dobbeltklik på registreringsdatabasen på venstre side af vinduet. På venstre side af editoren vises de lokale computerregistreringsværdier og fjerncomputernes værdier. De er grupperet efter computer navn; dobbeltklik på registreringsværdierne i afsnittet, der er mærket med den eksterne computers navn for at se alle værdierne. Skift disse værdier for at konfigurere indstillingerne til fjerncomputeren.

Windows-registreringsdatabasen indeholder en computers hovedindstillinger. Windows-netværksadministratorer kan på fjernadgang få adgang til registreringsdatabasen på flere eksterne computere på en gang for at indstille værdier og kontrolfunktioner. Et værktøj i registreringseditoren forbinder til en fjerncomputers registreringsdatabase og giver dig mulighed for konfigurere indstillinger.