Sådan spiller du LAN-spil ved hjælp af et crossover-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af crossover-kablet til den tilsluttede netværksadapterforbindelse på hver computer. Sørg for, at kablet er sikkert forbundet til begge computere.

2.

Klik på netværksikonet i proceslinjen. Dette er et billede af en computerskærm med et netværkskabel foran den. Klik på 'Åbn netværk og delingscenter.' Klik på 'Uidentificeret netværk' eller 'Flere netværk' øverst i vinduet.

3.

Klik på linjen øverst i vinduet, hvis man viser 'Netværk og fildeling er slået fra. Netværkscomputere og enheder er ikke synlige. Klik for at ændre. ' Gå videre til trin 5, hvis denne linje ikke er til stede.

4.

Vælg indstillingen 'Tænd netværksopdagelse og fildeling' og 'Nej, gør det netværk, jeg er forbundet med et privat netværk. '

5.

Kør dit LAN-spil som normalt på et lokalt netværk. Start spillet og vælg muligheden for at afspille på et LAN eller lokalt netværk.

Tips og advarsler

  • Klik på 'Fejlfinding af problemer' i 'Netværk og Deling 'vindue, hvis du oplever problemer med forbindelse.
  • Tilslut to computere sammen med et crossover-kabel for at oprette et privat netværk. Brug af denne konfiguration er gavnlig, når du ikke har netværksudstyr, som f.eks. En router eller hub, der er til rådighed. Tilslut computere med et enkelt kabel, når du er væk hjemmefra. Dette er muligt, fordi et crossover-kabel er designet til at lade dig direkte Tilslut to computere sammen for at oprette et netværk. Windows etablerer de to computere automatisk, hvilket gør det muligt at spille LAN-spillet normalt.