Sådan synkroniseres Windows mapper over maskiner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer Windows Live Sync for de to computere, du vil synkronisere. Dobbeltklik på den eksekverbare Windows Live Sync for at installere og følge guiden på skærmen.

2.

Klik på 'Start', og klik derefter på menuen 'Alle programmer'. Klik på mappen 'Windows Live', og klik derefter på genvejstasten 'Windows Live Sync'.

3.

Log ind ved hjælp af dit Windows Live ID.

4.

Dobbeltklik på ikonet 'Synkronisering' - to blå pile i modsatte retninger - i Windows-meddelelsesområdet.

5.

Klik 'Synkroniser Website', og klik derefter på 'Opret en personlig mappe.'

6.

Klik på navnet på den anden computer, hvor du vil oprette den synkroniserede mappe, vælg derefter en mappe du vil synkronisere. Klik på 'Synkroniser mappe her' for at starte processen.

Tips og advarsler

  • Du er den eneste, der kan se eller få adgang til filer i din personlige synkroniserede mappe
  • Du skal installere Windows Live Sync på mindst en computer.
  • Synkronisering af Windows-mapper på tværs af to forskellige maskiner gør det muligt for begge brugere at få adgang til hinandens personlige mapper. Microsoft har oprettet Windows Live Sync, gratis software, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Windows Live Sync-webstedet og tillade dig at dele eller fjernlæse filer, der blev synkroniseret mellem de to brugere. Når du opretter en synkroniseret mappe på din computer, deles filerne i denne mappe ikke med andre brugere, medmindre du tillader adgang.