Fordelene ved trådløs troskab

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Trådløs troskab, der normalt kaldes Wi-Fi, er en standard for trådløse netværk til at tale med hinanden. Brug af Wi-Fi har nogle begrænsninger, som f.eks. Brug af et trådløst kort og et hotspot og ekstra sikkerhedsproblemer, men Wi-Fi enorme fordele. Samlet set bliver Wi-Fi-netværk mere almindelige, da antallet af mobilenheder stiger.

Komfort

Wi-Fi-netværk er meget mere bekvemme at oprette end kablede netværk, fordi du ikke behøver at være tæt på en modem eller hub eller switch for at komme på internettet. Hvis du f.eks. Opsætter et Wi-Fi-netværk i dit hjem, kan du surfe på nettet på din veranda og i køkkenet. Derudover kan du hoppe fra sted til sted med et Wi-Fi-kort. Mange virksomheder, som regel offentlige steder som lufthavne og hoteller, tilbyder gratis trådløse hotspots.

God for historiske bygninger

Historiske bygninger og arenaer kan generelt ikke have et kablet netværk, fordi det ville være for dyrt at installere ledninger eller i I tilfælde af historiske landemærker kunne potentielt ødelægge strukturens æstetiske appel. Derudover kan Wi-Fi-netværk spare dig penge på opsætning af et netværk, fordi de kun har brug for en trådløs router og muligvis nogle adgangspunkter til at udvide netværkets rækkevidde.

Muligvis lettere at konfigurere end trådløse netværk

Brug af trådløs troskab kan spare tid og penge. Kablede netværk kan kræve, at du kører kabler gennem væggen og konfigurerer dit netværksudstyr. Generelt er routere plug-and-play-enheder - bare tilslut det til modemet og et stikkontakt, og du kan straks surfe på nettet. Du skal dog konfigurere routerens sikkerhedsindstillinger, et usikret trådløst netværk med stor risiko fra ubudne og uautoriserede personer, der bruger din forbindelse.

Trådløse kort Almindelige

I 2010 kommer hver nye bærbare computer med en Wi-Fi, ifølge Consumer Reports. Da du formentlig allerede har en trådløs netværksenhed, er det fornuftigt at drage fordel af Wi-Fi-netværk. Wi-Fi er også meget almindeligt i desktopopsætninger. blive billigere. Fra og med 2010 er 802.11n den hurtigste trådløse standard, men den meget billigere 802.11g og muligvis 802.11b-protokollen skal være tilstrækkelig for de fleste brugere.