Sådan Wire Network Patch Kabler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skær den ønskede længde af kablet ved hjælp af Ethernet-krimpværktøjet.

2.

Skær forsigtigt ca. 1 tommer af det ydre skjold ud af hver ende af kablet. Vær forsigtig med ikke at skære nogen af ​​ledningerne indeni.

3.

Arranger de indre ledninger i denne rækkefølge: orange / hvid, orange, grøn / hvid, blå, blå / hvid , grøn, brun / hvid, brun.

Skær enderne af ledningerne i en ret linje med Ethernet-krympeværktøjet, så ca. 1/2 tommer er tilbage.

5.

Træk ledningerne i en RJ-45-stik. Med clipsiden vendt nedad, går den orange / hvide stik til venstre og den brune konnektor går til højre.

6.

Klem kabelens ende med Ethernet krympeværktøj. Gentag trinene for den anden ende af kablet.

Tips og advarsler

  • Ledningerne inde i et Ethernet-kabel er arrangeret i en bestemt rækkefølge for at forbedre elektriske egenskaber af hele kablet og reducere wire cross-talk. Dette giver mulighed for hurtigere netværkskommunikation.
  • Oprettelse af dine egne netværkskabelkabler er en glimrende måde at spare penge på, især hvis der kræves mange ledninger til jobbet. Hvis du har brug for mange Cat5 Ethernet-patchkabler, køber Ethernet-crimp-værktøjet, stik og kabel er en meget god investering og vil betale sig selv, når kun nogle få kabler er lavet. Men at lære at rette et netværkskort kabel tager lidt tid og praksis.