Sådan konfigureres et Cayman Ent Modem til Qwest DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til menuen Start i Windows, og naviger til Indstillinger, Kontrolpanel, Netværk og TCP / IP. Højreklik og vælg 'Egenskaber'. Sørg for, at muligheden for at få en IP automatisk er valgt. Sørg også for at få en DNS-serveradresse også automatisk. Klik på 'OK' og genstart computeren om nødvendigt.

2.

Få adgang til routerens gateway ved at åbne din webbrowser og indtaste '192.168.0.1' eller '192.168. 254.1 'som webadresse. For brugernavnet, skriv ind' admin ', og du bliver bedt om at skrive en adgangskode. Standardadgangskoden er' admin '. Klik på det trådløse link til venstre på skærmen og sørg for, at knappen Aktiver trådløs er markeret. Bemærk, at SSID'en er placeret på samme skærm. SSID-abonnentidentiteten er det trådløse id, der blev udstedt til dig af Qwest.

3.

< p> Klik på rullemenuen for privatliv og vælg enten 'WEP' eller 'WPA.' Qwest foreslår, at du opretter WPA, fordi det giver større sikkerhed end WEP. Indtast passordet, der er placeret på basis af DSL modemet leveres af Qwest, eller du kan skrive din egen adgangskode. Klik på 'Gem ændringer', og din router kan bede dig om at genstarte. Klik på 'Ja'.

Selvom dit Netopia Cayman-modem ikke er på Qwests liste over understøttede modemer, kan du stadig være i stand til at oprette forbindelse til dit Qwest DSL-modem for at oprette et trådløst netværk i dit hjem. Mange gange, når du tilslutter den trådløse router til kablet modem, vil Qwest automatisk konfigurere sig selv, så du får et trådløst signal. Hvis din hardware er korrekt forbundet, og du ikke kan få adgang til internettet, kan visse konfigurationer foretages.