Sådan opretter du forbindelse til Internet Wireless AP via Ethernet LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en tom Ethernet-port på dit kablede LAN.

2.

Slut dit Ethernet-kabel til denne port.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til din trådløse router. Nu har din trådløse AP internetadgang.

4.

Slut et andet Ethernet-kabel til den trådløse router. Dette kabel vil også blive tilsluttet en computer til hurtig trådløs konfiguration.

5.

Gennemse '192.168.0.1' eller '192.168.1.1' afhængigt af dit router . Dette giver dig adgang til din routerens konfigurationsside.

6.

Opret en 'Admin' kodeord. Denne adgangskode beskytter routerens integritet. kunne ændre dine indstillinger.

7.

Vælg 'Wireless' fra menupunktet. Opret en adgangskode til trådløse enheder, der har adgang til netværket.

8.

Vælg en sikkerhedsprotokolltype - WEP, WPA eller WPA2. Hvis din trådløse enhed (er) blev fremstillet efter 2006, vælger WPA2 din bedste mulighed.

9.

Opret en adgangskode 'og klik på' Gem '.

< p> 10.

Vælg 'SSID' -feltet for at navngive din trådløse AP. Gem ændringer, inden du afbryder Ethernet-kablet fra din computer og den trådløse router. Lad det Ethernet-kabel, der forbinder det trådløse AP til Ethernet LAN .

Tips og advarsler

  • Find din trådløse AP i et centralt område for dine trådløse enheder.
  • Hvis du bruger ældre trådløse enheder, er det okay at bruge WEP- eller WPA-sikkerhedsprotokollerne.
  • Adgangskoderne 'Admin' og 'SSID' skal være forskellige for at undgå, at brugere ændrer konfigurationsoplysningerne på din trådløse AP.
  • Tilføjelse af et trådløst adgangspunkt (AP) til et eksisterende Ethernet LAN gør det muligt for dig at dyrke dit netværk eksponentielt uden de høje omkostninger ved kabling og computerlayout. At have trådløse enheder på dit netværk gør det muligt for brugerne at flytte rundt til den mest hensigtsmæssige og produktive placering for dem. Ethernet-netværk er begrænset af længden af ​​kablet og dets nærhed til netværksrouteren. Jo længere Ethernet-kablet er, jo langsommere forbindelsen til den pågældende enhed. Trådløse netværk har også afstandsbegrænsninger, men de er tre til fire gange den af ​​kablede netværk.