Sådan oprettes et AirCard-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Orb-logoet nederst på skrivebordet for at vise startmenuen. Klik på 'Kontrolpanel' i menuen for at åbne et vindue. Skriv 'Adapter' i søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet. Klik på 'Se netværksforbindelser', når det vises i søgeresultaterne i midten af ​​vinduet i afsnittet 'Netværk og delingscenter'.

2.

Højreklik på ikonet for forbindelsen til AirCard for at vise en pop op-menu. Vælg 'Egenskaber' i menuen for at åbne en dialogboks.

3.

Klik på fanen 'Deling' for at bringe den til forreste af dialogboksen.

4.

Klik på et afkrydsningsfelt i feltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at forbinde via denne computers internetforbindelse.'

5.

>

Klik på knappen 'OK' for at aktivere netværk af AirCard. Afslut fra dialogboksen og vinduet.

Tips og advarsler

  • For at lære, hvordan de andre computere tilsluttes til computeren, der er forbundet til AirCard (vært), skal du se linkene i afsnittet 'Ressourcer' nedenfor.
  • Fanen 'Deling' vises ikke i trin 3, hvis der er kun en netværksforbindelse.
  • AirCards bruger mobiltelefonnet som rygraden for at tilbyde hurtig og let tilgængelig højhastighedsadgang til internettet. Også kaldet 'mobilt bredbånd', denne type internet rivaler kabel og digital abonnent linje (DSL) internet service i nogle områder. Denne type hurtig og fuld tiltadgang er moden til netværk, fordi den har tilstrækkelig båndbredde til at understøtte internetaktivitet fra flere pc'er. Microsoft har inkluderet funktionalitet i Windows 7-operativsystemet, der understøtter delingen af ​​en enkelt AirCard-forbindelse med flere pc'er.