Sådan oprettes netværk på XP Home

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Ethernet-kablet til Ethernet-portene på bagsiden af ​​hver computer.

2.

Tænd og start op begge computere.

3.

Åbn menuen 'Start' og klik på 'Kontrolpanel.'

4.

Klik på 'Netværks- og internetforbindelser.'

5.

Klik på ikonet 'Network Setup Wizard'.

6.

Klik 'Næste' tre gange for at komme til skærmen 'Vælg en forbindelsesmetode'.

7.

Vælg den mellemste indstilling, 'Denne computer forbinder til internettet via en bolig gateway' og klik derefter på 'Næste', indtil du kommer til siden 'Giv denne computer en beskrivelse og et navn'.

8.

Indtast en passende, men enestående beskrivelse og navn i felterne klik derefter på 'Næste'.

Indtast 'Hjem' som arbejdsgruppens navn, og klik derefter på 'Næste'.

10.

Vælg om du vil dele printere eller filer, og klik derefter på 'Næste'. Typisk hvis computeren ikke er forbundet til internettet, bør fildeling tillades, fordi flytning af filer mellem computeren er årsagen til oprettelsen af ​​netværket.

11.

Klik på 'Næste 'og vælg derefter' Just finish the wizard 'før du klikker på' Next 'igen.

12.

Klik på' Udfør 'og derefter' Ja ', når du bliver bedt om at genstarte computeren .

Gentag computeropsætningsdelen for den anden computer, og så snart begge genstarter, kan du dele filer mellem de to computere.

Tips og advarsler

  • Et firewallprogram forhindrer ofte deling af filer mellem to computere, så det skal være deaktiveret, hvis du ikke er tilsluttet til internettet eller omgået, hvis du er online .
  • Windows XP Home er den personlige computerversion af det populære Windows XP-operativsystem. En af de store ændringer, der er implementeret med Windows XP, er, hvordan lokale netværk opstilles. Når det fysiske netværk er konfigureret med alle de kabler, der er korrekt tilsluttet, vil Windows XP automatisk gøre det meste af softwareforbindelsesprocessen. Dette fjernede en stor del af de tekniske problemer, der var nødvendige for at oprette et hjemmenetværk ved hjælp af tidligere versioner af Windows. Det enkleste netværk til opsætning er direkte mellem to computere.