Sådan skjuler du Bluetooth-ikonet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern ikonet Systembakke ved at højreklikke på det og vælge 'Fjern Bluetooth-ikon'. Hvis denne mulighed ikke er tilgængelig, skal du klikke på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel' og dobbeltklikke på 'Bluetooth-enheder.' Klik på fanen 'Indstillinger' og afmarker 'Vis Bluetooth-ikonet i meddelelsesområdet.' Klik på 'Apply' og derefter 'OK'. (Se Reference 2)

2.

Højreklik på skrivebordet og vælg 'Egenskaber.' Klik på fanen 'Desktop' og vælg 'Tilpas Desktop'.

Åbn fanen 'Generelt' og klik på 'Clean Desktop Now' for at starte guiden. Vælg ikonet 'My Bluetooth Places' og klik på ' Afslut. 'Der vises en ny mappe på skrivebordet kaldet' Ubrugte desktop ikoner ', der indeholder ikonet' My Bluetooth Places '. Højreklik på mappen og vælg' Slet '.

Efter installation på dine pc'er fra tredjeparts Bluetooth-drivere som Widcomm, vises et Bluetooth-ikon i systembakken, og ikonet 'My Bluetooth Places' vises på skrivebordet. Desktop-ikonet kan ikke slettes ved at højreklikke og vælge 'Slet', men kræver en ændring til skrivebordets indstillinger for at fjerne det permanent. Fjernelse af ikonet fra skrivebordet eller systembakken fjerner ikke Bluetooth. (Se Reference 1)