Sådan søger du efter computere med fjernskrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din Windows 'Start' -knap og klik på 'Internet Explorer.' Du kan også bruge Firefox eller en anden webbrowser til at se en liste over computere på fjerncomputeren.

2.

Skriv 'http: // mycomputer / tsweb /' i web browseradressen bar og tryk 'Enter', hvor 'mycomputer' er den server, der er vært for listen over fjernbords-computere. TS-webservernavnet leveres af din netværksadministrator.

3.

Dobbeltklik på en af ​​de nævnte computere. Et brugernavn og adgangskodevindue åbnes. Indtast din konto og sit kodeord for at oprette forbindelse til den eksterne computer.

Remote Desktop er Windows-software, der giver dig mulighed for fjernbetjening af enhver computer på et netværk. Administratorer, der administrerer flere computere på et netværk, kan gruppere fjerntliggende computere i et serverprogram kaldet 'TS Web'. Du bruger servertjenesten til at søge efter enhver computer på netværket, der har Remote Desktop installeret. Dette er en fordelagtig måde for administratorer at hurtigt finde og oprette forbindelse til enhver computer på netværket.