Sådan synkroniseres mapper på separate computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg webstedet Microsoft Downloads Center. Download programmet SyncToy Power Toy og gem det til din computer.

2.

Gennemse mappen på din pc, hvor du gemte den downloadede SyncToy-fil. Dobbeltklik på SyncToy-filen for at starte installationsprogrammet. Følg vejledningen på skærmen for at installere SyncToy. Sørg for at aktivere indstillingen 'Pin to Start bar', når du installerer programmet.

3.

Klik på 'Start' knappen og rul derefter op til og klik på 'SyncToy 'programlink.

4.

Klik på knappen' Ny mappe par 'i bunden af ​​SyncToy hovedvinduet. Klik på knappen 'Gennemse' under 'Venstre mappe' -mærke, og gennemse computeren for at finde den mappe, du vil sikkerhedskopiere og synkronisere med en computer på netværket.

5.

Klik på knappen 'Gennemse' under 'Right Folder' -mærket i SyncToy-vinduet. Når den nye skærm vises, skal du klikke på 'Netværk' i listen og derefter dobbeltklikke på den computer, der har (eller vil have) filer, der behøver synkronisering.

6.

Gennemse mappen på den lokale computer for at bruge til at synkronisere filerne eller mapperne. Marker mappen og klik på knappen 'OK'.

7.

Aktiver indstillingen 'Synkroniser' i det næste vindue og klik på knappen 'Næste'.

p> 8.

Skriv et unikt navn til paret af netværksmapper i SyncToy. Klik på knappen 'Udfør'.

9.

Marker SyncToy-navnet for parret af netværksmapper i venstre side af vinduet, og klik derefter på knappen 'Kør'. SyncToy synkroniserer filerne fra din computer med dem i den valgte mappe på den eksterne computer. Hvis du senere foretager ændringer af filer på værtscomputeren (computeren med SyncToy installeret), overføres de ændrede filer til netværksmappen. Hvis du ændrer filer i mappen på netværkscomputeren, overskriver disse filer tidligere versioner på værtscomputeren.

Tips og advarsler

  • Du skal køre SyncToy hver gang du vil synkronisere filerne mellem værtscomputeren og netværkscomputeren, fordi værktøjet ikke kører automatisk. Synkronisering af filerne på begge computere bør kun tage et par sekunder efter den første synkronisering.
  • Hvis du bruger to eller flere computere, kan der være kopier af identiske dokumenter eller filer på begge computere. Tidligere krævede det at kopiere filen fra en computer til en anden. Nu, hvis computeren forbinder til et lille netværk via et hub eller en router, tilbyder Microsoft en måde at synkronisere filerne og fjerner behovet for konstant kopiering og indsætning af identiske dokumenter eller filer.