Sådan udskiftes Microsoft Bluetooth Stack

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på tasterne 'Windows' og 'R' samtidig for at åbne vinduet 'Kør'. Skriv 'sysdm.cpl' i 'Åbn' feltet og klik på 'OK'.

2.

Klik på fanen 'Hardware' og derefter 'Enhedshåndtering'. Klik på '+' -tegnet ved siden af ​​'Bluetooth-radioer' for at udvide det.

3.

Højreklik på hver enhed under 'Bluetooth-radioer', vælg 'Afinstaller' klik på 'OK'. Luk 'Device Manager' og klik på 'OK'.

4.

Tryk på 'Windows' og 'R' tasterne samtidigt, skriv '\% windir\% \ inf' i feltet 'Åbn' og klik på 'OK'.

5.

Højreklik på 'bth.inf' og vælg 'Omdøb'. Omdøb 'bth.inf' til 'bth.inf.old' og tryk på 'Enter.' Højreklik på 'bth.pnf' og 'Omdøb' den til 'bth.pnf.old.' Genstart computeren. Microsoft Bluetooth-stakken bliver ikke længere indlæst.

6.

Installer Bluetooth-driveren, der leveres med din enhed.

Udtrykket 'Bluetooth-stak' refererer til den software, der understøtter Bluetooth-teknologi på en pc. Bluetooth er en lav-strøm trådløs teknologi til tilslutning af enheder som digitale kameraer, mobiltelefoner, headset, mikrofoner og GPS til hinanden eller til en computer med en Bluetooth-adapter. Bluetooth-enheder fungerer bedst inden for en rækkevidde på ca. 30 fod, selv om større områder er mulige. Windows XP Service Pack 2 installerer en generisk, underskrevet Microsoft-enhedsdriver, der forhindrer tredjepartsdrivere i at blive indlæst, medmindre den er deaktiveret.