Hvad er SSID'en til en iPAQ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition

SSID'en er Service Set Identifier, der udsendes af det trådløse adgangspunkt, så du kan identificere SNF-vonnrct til det korrekte trådløse netværk.SSID'en til din IPAQ er navnet på det netværk, du vil oprette forbindelse til. Du kan vælge ethvert netværk, der er åbent (hvor adgang ikke er tilgængelig for nogen uden den korrekte sikkerhedsadgangskode) eller et lukket netværk, som du har adgangskode til.

Aktivering af IPAQ Wi-Fi

For at bruge en Wi-Fi-netværksforbindelse, skal du muligvis tænde IPAQs trådløse netværk. Dette gøres ved hjælp af 'Wireless Manager' under fanen 'Connections' i 'Start u0026 gt; Indstillinger '-menuen Et LED-ikon på din enhed angiver normalt, når Wi-Fi er tændt. Hvis du slår Wi-Fi-funktionen fra, når den ikke er i brug, kan du spare strøm.

Tilslutning til Wi-Fi

Find det trådløse netværk SSID til din IPAQ ved hjælp af 'Wi-Fi' -programmet på fanen 'Forbindelser'. Det viser alle tilgængelige Wi-Fi-netværk i dit område. Vælg det SSID-netværk, du vil oprette forbindelse til med din IPAQ-stylus og indtast adgangskoden til netværket, hvis det kræver en. Tryk på knappen 'Næste' to gange. Din IPAQ vises, når den har sluttet sig til dit ønskede SSID. Du kan nu tjekke din email eller surfe på internettet ved hjælp af Wi-Fi . Et antal af de nyere Hewlett Packard IPAQ-personaledatassister kan oprette forbindelse til internettet ved hjælp af ethvert tilgængeligt trådløst netværk SSID. Det er en kraftfuld PDA, der lader dig kontrollere e-mail, surfe på websider og synkronisere med din online kalender uden at oprette forbindelse til en pc.