Hvad er Web Design Standard Side Size?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sidebredde

De fleste websites spænder fra 720 til 1000 pixels bred. Hvis en website besøgende har sin skærm op til 800 pixels eller mere, og siden er bredere end 720 pixels, skal han rulle skærmen til højre for at vise al informationen. At tvinge en besøgende til at rulle enten til venstre eller højre reducerer sandsynligheden for, at han vil fortsætte med at bruge dit websted.

Sidehøjde

Den almindelige computerskærmopløsning viser ca. 600 pixels, før en seer skal rulle ned. Selvom nogle websejere kan hævde, at de vil have alle oplysninger på siden uden at seeren skal rulle, vil de fleste steder simpelthen sørge for, at de indeholder de vigtigste oplysninger inden for dette 600 pixelområde.

Side 'Vægt'

En enkelt side på et websted, der overstiger 70 kilobytes, tager længere tid at downloade. Websteddesignere kan ændre 'vægten' på en side, hvis de ved, hvordan deres seere får adgang til hjemmesiden, f.eks. Via et kabelmodem eller et trådløst netværk.

Sidejustering

De fleste websites justeres til midten af ​​siden , selv om nogle kan tilpasse deres information på venstre side af siden. Centerjustering reducerer mængden af ​​visuelt hvidt rum på skærmen for de seere, der bruger større skærme. Ved at følge en etableret standard for dit websteds sidestørrelse behøver site besøgende ikke at rulle for at læse dine oplysninger. Hvis du bestemmer de grundlæggende dimensioner på dit websted, før du offentliggør det, kan du fjerne denne bekymring.