Min bærbar computer kan ikke oprette forbindelse til et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn dit 'Kontrolpanel.' Klik på 'Start' i nederste venstre hjørne af dit skrivebord. I det nye vindue skal du klikke på 'Kontrolpanel.'

2.

Vælg 'Netværk og internetforbindelser.' Klik på 'Netværksforbindelser' i det nye vindue, der åbnes.

3.

Klik på 'Trådløs internetforbindelse.' Vælg 'Se ledige trådløse netværk.'

4.

Vælg det trådløse netværk, du vil deltage i, fra listen, der vises. Sørg for at du forbinder det korrekte netværk. Sørg også for, at det netværk, du deltager i, har en stærk signalstyrke. Hvis signalet er lavt, skal du muligvis bevæge dig tættere på routeren, der sender signalet eller vælge et andet netværk.

5.

Indtast en adgangskode, hvis det er nødvendigt. Hvis netværket ikke er sikkert, behøver du ikke at indtaste et kodeord. Hvis det er sikret, vises der et vindue, der spørger om netværksadgangskoden.

6.

Nulstil routeren om nødvendigt. Hvis du har valgt dit netværk korrekt og indtastet den korrekte adgangskode, men din bærbare stadigvæk ikke vil oprette forbindelse til netværket, skal du nulstille netværkets router. Routeren er den enhed, der sender det trådløse signal. For at nulstille enheden skal du slukke routeren i et minut og derefter tænde den igen. Vent nogle få sekunder, før den trådløse forbindelse genoprettes, og følg derefter trinene ovenfor for at prøve at oprette forbindelse igen.

Når du bruger en computer på et trådløst netværk, vil du lejlighedsvis snuble over et problem med din forbindelse. Problemet kan vedrøre netværkets signalstyrke, netværksadgangskoden eller routeren sender netværkssignalet. Ved hjælp af computerens netværkstilslutningsværktøj til fejlfinding hjælper du med at løse problemet. Ved at følge nogle få nemme trin kan du tilslutte din laptop til et netværk igen korrekt.