Netzero DSL-funktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Digital abonnentlinje eller DSL-tjeneste er en højhastighedstjeneste, der leveres over de traditionelle kobber telefonlinjer, som de fleste boliger er udstyret med, ifølge eksperterne hos CNET.com. Teleselskabet NetZero tilbyder DSL internet service på mange områder i USA. Tjenesten giver en række funktioner, hvoraf nogle andre virksomheder ikke tilbyder.

Gratis Antivirusprogram

Alle niveauer af DSL-tjenester, der tilbydes af NetZero, leveres med en gratis kopi af Norton Antivirus, ifølge NetZero-webstedet. Et servicekort, som giver brugerne mulighed for at modtage opdateringer og opgraderinger til programmet, er inkluderet, så længe brugeren opretholder DSL-service med NetZero. Desværre er Norton Antivirus-programmet begrænset til computere, der kører Windows-operativsystemer, og fungerer ikke for Apple- eller Linux-brugere. Norton Antivirus kritiseres også af nogle computereksperter til at rapportere falske positive og er langsomme for at opdatere detektioner for nye computervirus og sikkerhedstrusler.

Email Service

Brugere, der tilmelder sig NetZeros DSL-service, modtager en e-mail-konto via e-mail-kontoen kan modtage e-mails med indlejret video, som mange andre e-mail-programmer ikke er i stand til at gøre. NetZero siger også, at alle deres e-mail-konti er beskyttet mod uønsket spam og spyware. Brugere behøver ikke at bruge e-mail-kontoen, der leveres af NetZero. De kan få adgang til deres eksisterende e-mail-konti via deres browser eller et e-mail-program som f.eks. Outlook Express eller Mozilla Thunderbird.

24/7 Teknisk support

NetZeros websted angiver, at de leverer 24/7 lever teknisk support til alle DSL-abonnenter. Denne tekniske support leveres via livechat, selvom abonnenter også kan ringe til virksomheden i løbet af normale åbningstider for at tale med en teknisk support specialist t over telefonen. Den støtte, som virksomheden tilbyder, er begrænset til problemer med NetZero DSL-programmet og udstyret.

Modem

I de fleste tilfælde vil kunder, der tilmelder sig en ny DSL-service via NetZero, modtage modemet, der er nødvendigt for at forbinde deres computer til internettet gratis. NetZero-webstedet advarer om, at dette ikke er tilfældet på alle områder. Modemet forbinder til telefonlinjen, via hvilken DSL-tjenesten leveres og til din computer, hvilket skaber en stabil internetforbindelse. Det eneste modem, der tilbydes af NetZero, vil fungere med deres service.

Tre niveauer af hastighed

NetZeros DSL-service tilbydes på tre forskellige hastighedsniveauer. Hvert niveau af hastighed tilbyder forskellige downloadhastigheder, hvilket påvirker, hvor hurtigt web sider og internetvideoer vil blive belastet. Omkostningerne for hvert niveau stiger som hastigheden gør. Det langsomste og mindst dyre niveau kaldes DSL Saver og tilbyder downloadhastigheder på op til 768 kilobytes per sekund. Mellemniveauet løber op til 1,5 megabyte per sekund og kaldes DSL Speedsaver 25X. DSL Pro 50X er det hurtigste og dyreste serviceniveau, der tilbydes af NetZero, og når downloadhastigheder på 3 megabyte per sekund.