Sådan Reset Administration Administration Password til Forti WiFi 60AM

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en af ​​netværksportene på gatewayen 'Internal', og tilslut derefter den anden ende af Ethernet-kablet til computerens netværksport. Tænd for Forti WiFi 60AM gatewayen og lad den initialisere.

2.

Konfigurer computerens internetindstillinger for at bruge en statisk IP-adresse (se Ressourcer). Du skal konfigurere computerens statiske IP-adresse til '192.168.1.2' mens du indstiller subnetmasken til '255.255.255.0'.

3.

Åbn Microsoft Internet Explorer og skriv 'https://192.168.1.99' i adressefeltfeltet øverst i webbrowseren, og tryk derefter på 'Enter'. Følg advarselsmeddelelserne, der vises i enhedens webadministrator.

< p> 4.

Skriv 'admin' i feltet ud for 'Navn' og klik på 'Login' knappen for at fortsætte.

5.

Klik på menuen 'System', efterfulgt af 'Admin' og 'Administratorer'. Klik på ikonet 'Skift adgangskode' ved siden af ​​'Administratoradministrator'.

6.

Indtast det ønskede kodeord i de relevante felter, og tryk på knappen 'OK' for at indstille adgangskode. Afslut Microsoft Internet Explorer-programmet for at afslutte processen.

Forti WiFi 60AM er en netværkssikkerhedsgateway, der har WiFi-funktion, firewall-beskyttelse, internetindholdsfiltrering, indtrængningsbeskyttelse og Ethernet samt USB-tilslutningsmuligheder. For at tilføje yderligere beskyttelse til dit computernetværk anbefaler fabrikanten, at du ændrer administrativ adgangskode, der er nødvendig for at få adgang til gatewayens konfigurationsindstillinger. Processen tager kun nogle få trin.