Sådan Reset en DSL Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find din routerens IP-adresse. Åbn menuen 'Netværksindstillinger' på din computer for at få adgang til din routerens IP-adresse. Sørg for, at indstillingerne er indstillet til 'Indbygget Internet'. Når den er indstillet til denne indstilling, skal en del af menuen læse 'Router' og derefter vise en række tal, der læser noget svarende til '192.168.1.1.' Skriv ned dette nummer, som er din router IP-adresse.

2.

Åbn en webbrowser, f.eks. Internet Explorer eller Safari, og indtast routerns IP-adresse, som Du kopierede ned.

3.

Indtast dine administrative oplysninger. Når du har indtastet routerens IP-adresse i din webbrowser, skal der vises et vindue, der beder om dine administrative oplysninger. Indtast din administrator brugernavn og adgangskode i dette vindue. Din router s webbaserede opsætningsside vises derefter.

4.

Klik på fanen Administration. Den web-baserede opsætningsside for din router vil have flere faner øverst. Klik på fanen Administration.

5.

Indtast dit nye DSL-kodeord. I rubrikkerne med titlen 'Router password' og 'Enter igen for at bekræfte', skal du indtaste den nye adgangskode, du ønsker. Når du har indtastet adgangskoden i begge felter, skal du klikke på knappen 'Gem indstillinger'. Din DSL-adgangskode er nu nulstillet.

På grund af forekomsten af ​​hackere i verden i dag er det vigtigt at beskytte computeren mod computerens sikkerhedstrusler. En af de bedste måder at holde dine oplysninger sikre mod hackere er ved at bruge et kodeord på din DSL internetforbindelse. På din DSL internetforbindelse gør det det vanskeligere for hackere at få adgang til dit netværk eller computer. Af og til kan du ønske at nulstille din adgangskode. Denne proces tager kun nogle få enkle trin.