Sådan bruger du opkald på en Acer Aspire One Laptop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et USB-modem, der er egnet til internettet, og sørg for at oprette internetopkald via en udbyder, hvis du ikke allerede har det.

2.

Tilslut USB-modemet til en åben telefonstik i dit hus ved at bruge et telefonkabel. Tilslut derefter USB-modemet til en åben USB-port på din Acer Aspire One.

3.

Følg instruktionerne i modemmanualen for at konfigurere modemet på din computer. Hvis modemet kræver en cd- eller dvd-drev til normal konfiguration, skal du muligvis forbinde et eksternt drev, da Aspire ikke har et cd- eller dvd-drev. For de fleste modemer kan du downloade den nødvendige installationsprogramvare fra producentens hjemmeside. Gå til et gratis Wi-Fi-hotspot i din by, som en kaffebar, for at downloade softwaren.

4 .

Følg din internetudbyderes instruktioner for at oprette forbindelse til internettet. Normalt kræver dette, at du klikker på et forbindelsesikon og vælger 'OK' for modemet til at ringe til et telefonnummer og oprette forbindelse.

Acer Aspire One netbook er designet til bærbarhed og brugervenlighed. På grund af sin lille størrelse har den ikke så mange forbindelsesporte som bærbare computere i fuld størrelse. Aspire One har ikke en forbindelsesport eller et modem til at oprette forbindelse til internettet direkte via en telefonlinje. Du kan forbinde Aspire One til en opkaldsforbindelse via en USB-modem.