Sådan får du vist et kamera over internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din standardwebbrowser ved at vælge den fra pop op-menuen 'Start', 'Alle programmer'.

2.

Gå til en internetwebside, der indeholder et fjernstyret videokamera, for eksempel Miami Beach webcam placeret på Lincoln Road i South Beach, Miami, Florida (se link i Resources).

3. < / p>

Klik på knappen 'Start' på websiden for at hente videovinduet på webkameraet på websiden.

4.

Vent til en video vindue til at blive vist på skærmen. Fortsæt med at vente, indtil et billede vises i videovinduet, der viser hvad webkameraet ser.

5.

Tryk på 'Venstre pil' under videovinduet for at panorere webcam s billede til venstre. Tryk på knappen '+' for at zoome billedet tættere.

6.

Tryk på knappen 'Focus Far' for at fokusere billedet i horisonten

7.

Klik på to eller tre gange på knappen 'IRIS Open' for at gøre billedet lettere, hvis scenen er i mørket. Se scenen, der bliver præsenteret for dig over Internet ved webkameraet.

Tips og advarsler

  • Øg skærmens lysstyrke, når du ser en nat scene på et webcam.
  • En langsom internetforbindelse vil reducere hastigheden på det webkamera, der ses online.
  • Internettet har ført til oprettelsen af ​​websteder, hvor webkameraer er oprettet. Et webkamera på internettet kan gøre det muligt for dig at se en scene inde i et hjem eller forretning eller ude på en gade eller en anden placering. Nogle webcams er også oprettet, så du også kan styre dem på afstand. På ingen tid vil din computer eller du være i fare ved at se hvad der overføres, selv om indholdet kan vise sig ubehageligt eller ubehageligt afhængigt af det, der ses på det tidspunkt.