Sådan fejlfindes en LinkSys Wireless G-USB Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Linksys-software virker ikke korrekt

1.

Afbryd Linksys Wireless G USB dongle fra din computer. Klik på menuen 'Start' i nederste venstre hjørne af computerskærmen og klik på fanen 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på ikonet 'Tilføj / fjern programmer' og vælg Linksys Wireless Network Monitor-softwaren. Vent, da programmet er afinstalleret. Genstart dit system, når processen fuldendes.

2.

Placer Linksys Software Installation CD'en i din computers optiske drev og vent på at den skal indlæses. Tryk på knappen 'Afslut' øverst til højre i dialogboksen for at afslutte installationsguiden til Linksys Wireless Network Monitor.

3.

Tilslut Linksys Wireless G USB-adapteren til en ledig USB-port på din system. Vent til Windows-indbygget 'Hardware Installation Wizard' for at starte. Marker afkrydsningsfeltet ud for indstillingen 'Installer software automatisk' og klik på 'Næste'. Windows finder de drivere, der er nødvendige for at din Linksys Wireless G-adapter skal fungere korrekt og installer dem. Klik på 'Afslut', når installationen er gennemført.

4.

Højreklik på 'Wireless Connection Monitor' i systemets procesbakke ved nederst til højre på computerskærmen. Find navnet på dit trådløse netværk og dobbeltklik på det. Indtast en krypteringsnøgle om nødvendigt, og start din computers webbrowser. Besøg forskellige internetsider for at sikre, at Linksys Wireless G USB-adapteren fungerer korrekt.

Linksys Wireless G USB-adapteren er en USB-stick, der gør det muligt for computerbrugere at oprette forbindelse til deres internetrouter uden brug af et Ethernet-kabel. Enheden, der kører på 2,4 Ghz-frekvensen, giver brugerne mulighed for at overføre data via deres trådløse netværk med hastigheder på op til 54 Mbps. Desværre kan du opleve problemer ved brug af Linksys Wireless G-adapteren over tid, når du bruger den sammen med den medfølgende 'Wireless Network Monitor' -software. Heldigvis kan mange af disse problemer rettes ved at fjerne denne software og kun installere Linksys Wireless G USB-adapterens drivere.