Sådan konfigurerer du Linksys Wrt54gc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn internetwebbrowseren på din computer.

2.

Skriv '192.168.1.1' i browserens adresselinje og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet. Dette er standard IP-adressen til Linksys WRT54GC-routeren, og vil starte en dashboard log-in prompt.

3.

Enter routeradministratorens brugernavn og adgangskode ved forespørgslen. Medmindre du har tildelt et nyt brugernavn og kodeord, er Linksys-standarderne et blankt brugernavn med 'admin' som adgangskode.

4.

Marker afkrydsningsfeltet 'Husk min adgangskode', og tryk derefter på knappen 'OK' for at starte instrumentbrættet.

5.

Klik på valgene fra topmenuen for at konfigurere din router.Den 'Opsætning' sektion giver dig mulighed for at ændre din grundlæggende router netværk, såsom IP-adressen. 'Administrations' sektionen giver dig mulighed for at oprette en administrator log ind på routeren. 'Trådløs' sektionen giver dig mulighed for at konfigurere trådløse indstillinger af routeren, mens sektionen 'Sikkerhed' giver dig mulighed for at indstille et sekund urity-adgangskode til trådløse forbindelser.

6.

Klik på 'Gem indstillinger', når du er færdig med at konfigurere Linksys WRT54GC. Routeren genstarter øjeblikkeligt for at tillade ændringerne at finde sted.

Linksys WRT54GC er en trådløs internetrouter, der bruges til at forbinde computere til et lokalnetværk. Hvis du indstiller Linksys router første gang eller bare skal ændre indstillinger på routeren, kan du logge ind på routers dashboard fra enhver computer, der er tilsluttet routeren. Du skal have administratorens brugernavn og adgangskode til at logge ind på routerdashboardet.