Sådan konfigureres et opkaldsmodem til en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer den software, du har modtaget fra din internetudbyder (hvis det er relevant). Hvis din internetudbyder gav dig en cd-rom med sin egen proprietære software, er alt du skal gøre, installeret denne software, og dit opkaldsmodem vil blive konfigureret korrekt. Hvis du ikke har modtaget en sådan cd-rom fra din internetudbyder, skal du fortsætte til trin 2.

2.

Klik på 'Start'.

3. >

Klik på 'Kontrolpanel.'

4.

Klik på 'Netværks- og delingscenter.'

5.

Klik på 'Opret en ny forbindelse.'

6.

Klik på 'Opret forbindelse til internettet' og derefter 'Næste'.

7.

Klik på 'Dial-Up'.

8.

Udfyld boksene på det næste skærmbillede. Du bliver bedt om oplysninger fra din internetudbyder, herunder et adgangstelefonnummer og log-in-oplysninger. Når du er færdig, klik på 'Connect'. Din bærbare computers dial-up modem er korrekt konfigureret.

Hvis din bærbare computer har et internettet til internettet installeret indeni, skal du først konfigurere modemet, før du kan bruge det. I modsætning til tilfældet med et højhastigheds-internetmodem, der automatisk konfigurerer sig, når du tilslutter din computer til et modem eller en router, skal du oprette en forbindelsesfil til opkaldsforbindelse, før du kan konfigurere din bærbare computer til at få adgang til internettet med et opkaldsmodem.