Sådan konfigureres netværkskort på en HP iPAQ 110

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Automatisk tilslutning

1.

Tryk på knappen 'Start' fra skærmen 'I dag', og tryk derefter på 'Indstillinger', efterfulgt af 'Forbindelser' og 'iPAQ trådløs. ' Vælg indstillingen for at tænde Wi-Fi-forbindelsen. Når Wi-Fi-forbindelsen er aktiveret, søger enheden automatisk efter tilgængelige trådløse netværk.

2.

Vælg det trådløse netværk, du gerne vil oprette forbindelse til, og tryk derefter på ' Connect. '

3.

Indtast netværksadgangskoden, og tryk derefter på' OK 'for at oprette forbindelse til netværket.

Tilslut manuelt

1.

Tryk på ikonet 'iPAQ Wireless', der er placeret på skærmen 'I dag', og tryk derefter på ikonet 'Wi-Fi' for at aktivere enhedens trådløse netværkskort.

p> 2.

Tryk på 'Start', efterfulgt af 'Indstillinger', derefter 'Forbindelser', 'iPAQ Wireless', 'Vis Wi-Fi-netværk', 'Tilføj' og 'Ny' p>

3.

Skriv navnet på det trådløse netværk, som du gerne vil føje til enheden. Navnet på det trådløse netværk kaldes også 'SSID' og er det navn, der typisk sendes af routeren.

4. Vælg 'Internet' som forbindelsesmetode, og tryk derefter på 'Næste'.

5.

p>

Afkrydsningsfelterne 'Autentificering' og 'Datakryptering' er afkrydset, medmindre du bliver bedt om at tjekke

Indtast netværksnøglen, og tryk derefter på 'Connect' for at oprette forbindelse til den nye forbindelse.

Tips og advarsler

  • Router login instruktioner findes i routerens instruktionsmanual. Hvis du ikke har brugsanvisningen, skal du besøge producentens websted for at downloade manualen til din model.
  • HP iPAQ 110 er en PDA produceret af Hewlett-Packard, der kører Windows Mobile 6-operativsystemet. Selvom enheden ikke indeholder en mobiltelefon, kan du bruge den til at styre din e-mail, kontakter og kalenders på farten. Du kan bruge iPAQs indbyggede trådløse netværkskort til at synkronisere disse elementer ved hjælp af Microsoft Exchange eller en anden tjeneste, som f.eks. POP3 eller SMTP. Desuden indeholder enheden en mobilversion af Internet Explorer, så du kan surfe på internettet via en trådløs forbindelse.