Sådan logger du automatisk på en domænecomputer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' Orb i computerens proceslinje. Indtast 'netplwiz' i søgefeltet, og tryk på 'Enter'. Dette åbner dit brugerkonfigurationsvindue. < /p>

2.

Klik på domænebrugeren, du vil redigere i brugerens listefelt. Fjern markeringen i feltet 'Bruger skal indtaste et brugernavn og et kodeord for at bruge dette Computer 'over listen.

Klik på' OK 'for at gemme indstillingerne og fjern markeringen for at deaktivere login-skærmen på computeren. Det betyder brugerens kodeordet gemmes i registreringsdatabasen. Et dialogvindue åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste brugerens adgangskode.

4.

Indtast domænebrugerens adgangskode for at gemme det i registreringsdatabasen. Klik på 'OK' i dialogboksen. Adgangskoden er gemt, og brugeren logger automatisk i næste gang computeren starter.

Microsoft Windows har en automatisk login-funktion, som giver dig mulighed for automatisk at logge ind på en bruger hver gang computeren starter. Det betyder, at der ikke vises en login-skærm, og computeren starter direkte på skrivebordet. Dette er en funktion af en arbejdsstation eller domænecomputer. En domænecomputer er en, der er sluttet til en central Windows-server. Dette er til gavn for små kontorcomputere, der ikke kræver stor sikkerhed. Da computeren automatisk logges ind, skal den kun bruges på computere, der ikke har private oplysninger på domænet.