Sådan opsættes DSL Wireless i dit hjem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk og tag strømforsyningerne til dit DSL-modem og det trådløse netværksrouter ud, hvis de er tilsluttet.

2.

Sæt telefonkablet, der fulgte med dit DSL-modem, til en telefonstikkontakt i nærheden af ​​det sted, hvor du vil oprette den trådløse router; Slut den anden ende til dit DSL modem. Den bedste placering for den trådløse router er nær midten af ​​området, som du gerne vil give trådløs modtagelse og så højt som muligt.

3.

Tilslut en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på modemets bagside, og sæt den anden ende i 'Internet' eller 'WAN' -porten bag på den trådløse router. Denne port er adskilt fra de nummererede Ethernet-porte, hvis din trådløse router har noget.

4.

Slut strømforsyningen til DSL-modemet og den trådløse router. Vent to minutter, mens modemet etablerer en internetforbindelse.

5.

Klik på ikonet for trådløs modtagelse på proceslinjen i Windows nederst til højre på skærmen. Vælg det trådløse netværk, der er oprettet af din trådløse router, fra listen. Navnet på din router s netværk skal være i ejerens manual.

6.

Indtast en adgangskode, hvis du bliver bedt om det; Denne adgangskode skal også være i ejerens manual. Dit trådløse netværk er nu konfigureret i sin grundlæggende konfiguration, men det er tilgængeligt for enhver trådløs bruger, hvilket er en potentiel sikkerhedsrisiko.

7. < / p>

Åbn 'Kontrolpanel' fra menuen 'Start' og klik på 'Netværk og Internet' og derefter 'Netværk og delingscenter'.

8.

Klik Klik på 'Opret et nyt netværk', og klik derefter på knappen 'Næste'. Netværksopsætningsguiden går igennem med at oprette et netværksnavn og Sikkerhedsforanstaltninger.

Klik på ikonet for trådløs modtagelse på andre computere, du vil tilføje til netværket, vælg det netværk, du netop har oprettet, og indtast det kodeord, du valgte, når du blev bedt om det . Dit hjem er nu konfigureret med DSL Internet, som du kan bruge over dit trådløse netværk.

DSL internetforbindelser er mere end hurtige nok til at dele mellem flere computere. Du kan dele internetforbindelsen i hele dit hus trådløst ved at forbinde dit DSL modem til en trådløst netværk router og oprette et hjemmenetværk. Selvom denne proces kan lyde skræmmende, er der kun få kabler til at forbinde. Installationsguiden til Windows trådløse netværk tager meget af gættet ud af hjemmenetværk.