Sådan opsættes en ASP Net Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Indtast 'iismgr.msc' i tekstboksen og tryk 'Enter'. Dette åbner din IIS-administratorkonsol.

2.

Dobbeltklik på '.NET-kompilering' i listen over funktioner, der findes i afsnittet om centrale detaljer. Dette åbner en ny konfiguration tekstboks.

3.

Vælg en version til din .NET programmeringsplatform. Hvis din hjemmeside f.eks. Er konfigureret i .NET version 2.0, skal du vælge '2.0' fra ASP.NET-rullemenuen. IIS understøtter også .NET versioner 3.0, 3.5 og 4.0.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine compilerindstillinger. Dette tillader .NET at køre på din IIS-server, og web-programmører kan køre enhver dynamisk webside på serveren.

.NET er en programmeringsplatform, der bruges på Windows Internet Information Services (IIS) servere. IIS er inkluderet i din internetserver, men .NET-tjenesterne kræver konfiguration. Konfigurationen er kun få skridt, men de er nødvendige for. NET compileren at kompilere og udføre websitet filer uploadet på serveren. .NET indeholder C # og VB.NET programmeringssprog. Konfiguration af din IIS-server gør det muligt for begge disse sprog at fungere i IIS.